Wachtwoord aanpassen voor OX Suite (E-mail) Print

• wachtwoord aanpassen
  • 0

Het aanpassen van jouw OX App Suite E-mail kan aangepast worden via het Klantenportaal. Dit is wellicht anders dan je gewend bent van andere providers waarbj je bijvoorbeeld via instellingen van de mail applicatie zelf, het wachtwoord kan aanpassen

Om het wachtwoord van jouw OX App Suite E-mail aan te passen, log je dus eerst in.

Vervolgens klik je op de betreffende dienst " OX App Suite (E-mail)". Hierna klik je op 'Manage account' en dan ' Set Password'